
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 pullaviipaleita tai kakun paloja
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa lakka
- 1 dl (60 g) lakkoja tai lakkahilloa
- 2 keksejä, Bastogne
Pullien paistamiseen
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 rkl fariinisokeria
-
2 rkl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa pulla (tai kakkupalat) kuutioiksi. Vaahdota kerma.
- Sulata pannulla voi, fariinisokeri ja kerma. Paista pullat seoksessa.
- Kerrosta tarjoilukulhoon pullapaloja, rahkaa, kermavaahtoa ja lakkoja (tai lakkahilloa).
- Murenna päälle keksit.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
231 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
24,2 g
Rasva
13,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa