Pappilan hätävara

Pappilan hätävara

15 min
helppo
273 kcal / 100g
0
0

Pappilan hätävara on mainio jälkiruoka yllättävien tai suunniteltujenkin vieraiden varalle. Maljaan kerrostellaan pullaa tai kakkupaloja sekä herkullista lakkarahkaa ja marjoja. Mikäli pulla on päässyt hiukan kuivahtamaan, se kannattaa paistaa nopeasti kinuskissa, mikä tekee siitä herkullisen mehevän ja maukkaan.

Ainekset

4 annosta
8 kpl
pullaviipaleita tai kakun paloja
1 dl
1 prk (200 g)
1 dl
lakkoja tai lakkahilloa
2 kpl
keksejä , Bastogne

Pullien paistamiseen

2 rkl
2 rkl
fariinisokeria
2 rkl

Annosmäärä

4 annosta

Ohje

  1. Leikkaa pulla (tai kakkupalat) kuutioiksi. Vaahdota kerma.
  2. Sulata pannulla voi, fariinisokeri ja kerma. Paista pullat seoksessa.
  3. Kerrosta tarjoilukulhoon pullapaloja, rahkaa, kermavaahtoa ja lakkoja (tai lakkahilloa).
  4. Murenna päälle keksit.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
273 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
15 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)