Pappilan hätävara

Pappilan hätävara

Pappilan hätävara on mainio jälkiruoka yllättävien tai suunniteltujenkin vieraiden varalle. Maljaan kerrostellaan pullaa tai kakkupaloja sekä herkullista lakkarahkaa ja marjoja. Mikäli pulla on päässyt hiukan kuivahtamaan, se kannattaa paistaa nopeasti kinuskissa, mikä tekee siitä herkullisen mehevän ja maukkaan.

15 min
helppo
273 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
8 kpl
pullaviipaleita tai kakun paloja
1 dl
1 prk (200 g)
1 dl
lakkoja tai lakkahilloa
2 kpl
keksejä , Bastogne

Pullien paistamiseen

2 rkl
2 rkl
fariinisokeria
2 rkl

Ohje

  1. Leikkaa pulla (tai kakkupalat) kuutioiksi. Vaahdota kerma.
  2. Sulata pannulla voi, fariinisokeri ja kerma. Paista pullat seoksessa.
  3. Kerrosta tarjoilukulhoon pullapaloja, rahkaa, kermavaahtoa ja lakkoja (tai lakkahilloa).
  4. Murenna päälle keksit.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
273 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›