Pappilan hätävara on mainio jälkiruoka yllättävien tai suunniteltujenkin vieraiden varalle. Maljaan kerrostellaan pullaa tai kakkupaloja sekä herkullista lakkarahkaa ja marjoja. Mikäli pulla on päässyt hiukan kuivahtamaan, se kannattaa paistaa nopeasti kinuskissa, mikä tekee siitä herkullisen mehevän ja maukkaan.
8 kpl | pullaviipaleita tai kakun paloja |
1 dl | |
1 prk (200 g) | |
1 dl | lakkoja tai lakkahilloa |
2 kpl | keksejä , Bastogne |
Pullien paistamiseen | |
---|---|
2 rkl | |
2 rkl | fariinisokeria |
2 rkl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.