Paprika-perunasalsa

Paprika-perunasalsa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Paprika-perunasalsa

Paprika-perunasalsa

Kepeän pikantti paprika-perunasalsa sopii mainiosti liha- ja kalaruokien lisäkkeeksi sellaisenaan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
150 g (puolikas)
purjo
1 iso (250 g)
punainen paprika
1 iso (250 g)
keltainen paprika
300 g (4 - 6 )
keitettyjä (varhais)perunoita
1
hapahko omena
2
valkosipulin kynttä

Marinadi

½ dl
½ dl
rypsiöljyä
1 rkl
limetin mehua
3 rkl
sweet chilikastiketta
¼ tl
suolaa
½ dl
tuoretta persiljaa

Päälle

1 prk (180 g)

Ohje

  1. Halkaise purjo ja huuhtele se huolella.Hienonna purjo. Leikkaa paprikat, perunat ja omena aivan pieniksi kuutioiksi. Hienonna valkosipulin kynnet.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Lisää se kasviskuutioiden joukkoon.
  3. Laita salsa tarjoiluastiaan. Lisää päälle valutetut juustokuutiot juuri ennen tarjoilua.
  4. Tarjoa esim. Uunipossun, grilliruokien, jauhelihapihvien tai makkaran kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›