Paprika-perunasalsa

Paprika-perunasalsa

30 min
keskitaso
102 kcal / 100g
0
0

Kepeän pikantti paprika-perunasalsa sopii mainiosti liha- ja kalaruokien lisäkkeeksi sellaisenaan.

Ainekset

6 annosta
150 g (puolikas)
purjo
1 iso (250 g)
punainen paprika
1 iso (250 g)
keltainen paprika
300 g (4 - 6 )
keitettyjä (varhais)perunoita
1
hapahko omena
2
valkosipulin kynttä

Marinadi

½ dl
½ dl
rypsiöljyä
1 rkl
limetin mehua
3 rkl
sweet chilikastiketta
¼ tl
suolaa
½ dl
tuoretta persiljaa

Päälle

1 prk (180 g)

Ohje

  1. Halkaise purjo ja huuhtele se huolella.Hienonna purjo. Leikkaa paprikat, perunat ja omena aivan pieniksi kuutioiksi. Hienonna valkosipulin kynnet.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Lisää se kasviskuutioiden joukkoon.
  3. Laita salsa tarjoiluastiaan. Lisää päälle valutetut juustokuutiot juuri ennen tarjoilua.
  4. Tarjoa esim. Uunipossun, grilliruokien, jauhelihapihvien tai makkaran kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)