Paprika-possupihvit kermakastikkeessa

Paprika-possupihvit kermakastikkeessa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Paprika-possupihvit kermakastikkeessa

Paprika-possupihvit kermakastikkeessa

Porsaan sisäfilee kypsyy nopeasti. Siitä syntyy helposti mehevä kastikeruoka. Paprika-possupihveihin saa vaihtelua käyttämällä eri ruokakermamakuja.

Valmistusaika

Työaika
30 min
muut
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä (maustamatonta)
1 - 2 rkl
ripaus
suolaa
n. 1/2 tl
pippurisekoitusta
1 iso
paprika
1 prk (2,5 dl)
2 dl

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä mahdollinen rasva ja kalvot. Leikkaa filee 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Painele pihvejä kevyesti kädellä.
  2. Paista pannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin yht. n. 4 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu paprika. Anna kuullottua hetkisen ennen nesteen lisäystä.
  3. Lisää pannulle kerma ja omenatäysmehu. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 5 min.
  4. Tarjoa esim. perunamuusin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›