Parsa ja vegaaninen hollandaise

Parsa ja vegaaninen hollandaise
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Parsa ja vegaaninen hollandaise

Parsa ja vegaaninen hollandaise

Herkullinen vegaaninen Hollandaise saa värinsä kurkumasta ja täyteläisen makunsa keitetystä parsasta. Nam mikä herkku!

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Parsa

500 g
tuoretta, vihreää parsaa

Vegaaninen hollandaise

2 ½ dl
rypsiöljyä
1 prk (200 g)
1
keitetty parsa
2 ½ rkl
sitruunamehua
1 ½ tl
kurkumaa
1 ½ tl
suolaa

Ohje

  1. Katkaise parsoista puumainen tyviosa pois. Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä 3 min.
  2. Vegaaninen hollandaise

  3. Mittaa kastikkeen ainekset kapeaan, korkeareunaiseen astiaan, paloittele parsa muutamaan osaan.
  4. Soseuta sauvasekoittimella. Halutessasi lämmitä kastike kattilassa.
  5. Tarjoa keitetyn parsan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
264 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.