
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl pitkäjyväistä riisiä
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 tl sokeria
- 1 nippu tuoretta, vihreää parsaa
- 250 g nahatonta, ruodotonta savukalaa
- 1 puolikas (200 g) kurkkua
- 1 pussi (200 g) herneitä
- 3 (8 min) keitettyä kananmunaa
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 rkl piparjuurta (tuubista)
- ½ rkl sitruunamehua
- 1 rkl sokeria
- ½ dl ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta. Mausta sitruunamehu-sokeriseoksella.
- Kuori parsat ohuelti nupusta alaspäin tyveen päin. Poista puiseva tyvi. Keitä parsat miedosti suolatussa vedessä. Jäähdytä ja paloittele.
- Paloittele savukala. Kuutioi kurkku. Sulata ja valuta herneet. Lohko munat.
- Yhdistä munia lukuunottamatta muut ainekset riisiin mahdollisimman vähän sekoittaen. Koristele salaatti munalohkoilla.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa erikseen salaatin kastikkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
11,3 g
Rasva
3,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa