Parsakaali-punasipulisalaatti

Parsakaali-punasipulisalaatti

Rouskuvat auringonkukansiemenet ovat hauska lisä parsakaali-punasipulisalaattiin.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 pussia (à 200 g)
parsakaalia tai 400 g tuoretta parsakaalia
2
punasipulia
1 dl
rusinoita hienonnettuna
1 dl
auringonkukansiemeniä paahdettuna

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
sitruunamehua
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria myllystä

Pinnalle

persiljaa

Ohje

  1. Kypsennä parsakaali kevyesti mikroaaltouunissa tai pienessä vesimäärässä kattilassa liedellä (kts. ohje pakkauksesta). Paloittele tuore parsakaali ennen kypsennystä. Jäähdytä.
  2. Kuori ja halkaise sipulit. Viipaloi ohuiksi suikaleiksi. Paahda auringonkukan siemeniä kuivalla teflonpannulla hetki. Yhdistä kaikki aineet.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada joukkoon. Anna salaatin maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua. Viimeistele persiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›