
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl kasvislientä
- 2 dl pitkäjyväistä riisiä
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 (n. 200 g) parsakaali
- 1 pkt (285 g) kypsiä, valkoisia papuja
- 1 dl ruohosipulia tai kesäsipulin varsia
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- ½ pkt (à 100 g) ilmakuivattua kinkkua
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta kasvisliemi kattilassa. Lisää riisi ja hienonnettu valkosipuli.
- Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori varsi ja hienonna pehmeä sisus. Lisää parsakaali kattilaan hiukan ennenkuin riisit ovat kypsät.
- Valuta pavut. Kun kaikki neste on haitunut ja riisi on kypsää, lisää pavut, Koskenlaskija ja hienonnettu ruohosipuli. Sekoita.
- Paahda ilmakuivattu kinkku rapeaksi kuivalla pannulla tai uunissa 250 asteessa. Murra valmiin parsakaaliriisin päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
91 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
11,9 g
Rasva
2,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa