Passion-marenkirulla

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Passion-marenkirulla

Passion-marenkirulla

Passion-marenkirulla on saanut inspiraation klassisesta Budapest tortusta. Pähkinäinen marenkipohja on helppo valmistaa. Passionrahkatäyte nektariineilla on makean hedelmäinen ja raikas.

1 h 30 min
keskitaso
201 kcal / 100g
0
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

10 annosta
4
valkuaista
2 dl
sokeria
1 dl (50 g)
hasselpähkinärouhetta
¾ dl
perunajauhoja

Täyte

2 prk (à 200 g)
1 dl
1 tl
vaniljasokeria
2
nektariinia

Koristeluun

1 rkl
tomusokeria
tuoreita hedelmiä

Ohje

  1. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen ja jatka vatkaamista kunnes seos on kiiltävä ja marenkimainen. Lisää hasselpähkinärouhe ja perunajauho valkuaisvaahtoon. Sekoita varoen.
  2. Levitä taikina leivinpaperille uunipellille.
  3. Paista 175 asteessa n. 12 min.
  4. Kumoa pohja leivinpaperille. Irrota pohjapaperi.
  5. Vaahdota rahka ja kerma yhdessä. Mausta vaniljasokerilla. Levitä täyte pohjalevylle, jätä yläreunasta 5 cm tyhjäksi. Levitä pilkotut nektariinit täytteen päälle. Kääri varovasti rullalle leivinpaperin avulla. Laita tarjoiluastialle ja anna tekeytyä kylmässä hetki ennen tarjoilua.
  6. Viimeistele pinta tomusokerilla ja koristele.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›