Pasta-pestosalaatti

Pasta-pestosalaatti

Pestolla maustettu pasta sopii myös kylmiin salaatteihin tuomaan ruokaisuutta. Kokeile esimerkiksi tätä välimerellistä salaattia.

20 min
helppo
206 kcal / 100g
0

Ainekset5 annosta

5 annosta
3 dl (pientä)
kierrepastaa
2 rkl
pestoa
puolikas (150 g)
kesäkurpitsaa
½ rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
1 prk (180 g)
1 ruukku
jääsalaattia
basilikan lehtiä

Kastike

2 dl
1 rkl
sitruunamehua
2 tl
sokeria
2 - 3 rkl
basilikaa hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo, valuta ja jäähdytä pasta. Sekoita pastaan pesto
  2. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa, puolitetut tomaatit ja valutetut juustokuutiot. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatti. Kokoa salaatti kerroksittain pastaseoksen kanssa kulhoon.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa kastike erikseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
131 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›