Pasta-pestosalaatti

Pasta-pestosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pasta-pestosalaatti

Pasta-pestosalaatti

Pestolla maustettu pasta sopii myös kylmiin salaatteihin tuomaan ruokaisuutta. Kokeile esimerkiksi tätä välimerellistä salaattia.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
3 dl (pientä)
kierrepastaa
2 rkl
pestoa
puolikas (150 g)
kesäkurpitsaa
½ rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
1 prk (180 g)
1 ruukku
jääsalaattia
basilikan lehtiä

Kastike

2 dl
1 rkl
sitruunamehua
2 tl
sokeria
2 - 3 rkl
basilikaa hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo, valuta ja jäähdytä pasta. Sekoita pastaan pesto
  2. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa, puolitetut tomaatit ja valutetut juustokuutiot. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatti. Kokoa salaatti kerroksittain pastaseoksen kanssa kulhoon.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa kastike erikseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.