Pastasalaatti

Pastasalaatti

Mehevä ja ruokaisa pastasalaatti saa makua kapriksesta, persiljasta sekä Kolmen juuston ruokakermasta.

30 min
helppo
122 kcal / 100g
1

Ainekset5 annosta

5 annosta
3 ½ dl (150 g)
pastaa , esim. cappelli
1 prk (2,5 dl)
2 (300 g)
omenaa
1
paprika
3 rkl
kapriksia
½ dl
hienonnettua persiljaa
1 tlk (185/150 g)
tonnikalaa

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo, valuta ja jäähdytä.
  2. Sekoita pastan joukkoon juustokerma. Lisää kuutioidut omenat ja paprika, kaprikset, persilja sekä valutettu tonnikala.
  3. Sekoita salaatti ja anna vetäytyä n. tunti ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›