Patrikin mesiangervolla maustettuja kauden marjoja, jogurttisorbettia ja valkosuklaa-cashewrouhetta

Reseptiyhteistyö: MasterChef 2020

Patrikin mesiangervolla maustettuja kauden marjoja, jogurttisorbettia ja valkosuklaa-cashewrouhetta

Patrikin mesiangervolla maustettuja kauden marjoja, jogurttisorbettia ja valkosuklaa-cashewrouhetta

Reseptiyhteistyö MasterChef 2020

Patrikin mesiangervolla maustettuja kauden marjoja, jogurttisorbettia ja valkosuklaa-cashewrouhetta

MasterChefin kymmenennessä jaksossa kilpailijat valmistivat pää- ja jälkiruoka-annokset, joissa molemmissa tuli käyttää villiyrttejä. Jälkiruoaksi Patrik valmisti mesiangervolla maustettuja kauden marjoja ja jogurttisorbettia.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Mesiangervomarjat

100 g Sokeria
100 g Vettä
1 kourallinen Mesiangervonkukkia
2 dl Erilaisia kauden marjoja

Jogurttisorbetti

8 dl Maustamatonta jogurttia
1 dl Glukoosisiirappia
1 dl Hunajaa

Valkosuklaa-cashewrouhe

100 g Valkosuklaata
100 g Cashewpähkinöitä
Siitepölyä

Ohje

  1. Valmista jogurttisorbetti. Sekoita ainekset ja laita jäätelökoneeseen valmistumaan.
  2. Valmista valkosuklaa-cashewrouhe. Paahda ja rouhi pähkinät. Sulata suklaa ja sekoita pähkinöihin. Jäähdytä ja tämän jälkeen riko murusiksi. Sekoita lopuksi joukkoon siitepölyä oman maun mukaan.
  3. Valmista mesiangervomarjat. Keitä sokeri ja vesi 106 asteiseksi. Kun siirappi on valmis, lisää joukkoon marjat. Anna jäähtyä.
  4. Kokoa annos. Koristele syötävillä kukilla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›