Patrikin munakasta ja pekonia

Reseptiyhteistyö: MasterChef

Patrikin munakasta ja pekonia

Patrikin munakasta ja pekonia

Reseptiyhteistyö MasterChef

Patrikin munakasta ja pekonia

MasterChefin kolmannessa jaksossa taitotehtävän pääraaka-aineeksi paljastui kananmuna. Patrik valmisti tehtäväksi munakasta ja pekonia.

1 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Munakas

4 kpl Kananmunaa
1 nippu Kevätsipulia
4 rkl Kermaa
4 rkl Kanalientä
2 rkl Parmesaani
Suola
Pippuri

Kylmäsavustettu keltuainen

4 kpl Keltuaista

Pekoni

2 kpl Pekonisiivua
4 rkl Kanalientä

Ohje

  1. Valmista kylmäsavustetut keltuaiset. Laita keltuaiset astiaan ja savusta savupyssyllä. Laita astian päälle kelmu, jotta savuaromit eivät häviä. Savusta noin 8 minuuttia. Vatkaa savustettujen keltuaisten rakenne rikki haarukalla.
  2. Valmista munakas. Hienonna kevätsipuli ja raasta parmesaani. Vatkaa kaikki raaka-aineet keskenään. Kaada öljytylle pannulle ja paista keskilämmöllä. Kypsennä munakas toiselta puolelta, mutta jätä toinen puoli paistamatta, jotta munakas pysyy mehukkaana.
  3. Valmista pekoni. Paista pekonit pannulla kanaliemen kanssa.
  4. Kokoa annos.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

MasterChef 2020

Maailman suurin ja suosituin ruokarealityohjelma MasterChef 2020 käynnistyy syyskuussa Suomessa, ja tuttuun tapaan ohjelmassa 12 kilpailijaa kamppailee saadakseen himoitun MasterChefin tittelin. Valio on mukana mestarikokin metsästyksessä.

tutustu ohjelmaan

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.