Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
MasterChefin semifinaali starttaa tehtävällä, jossa kilpailijat saavat parannella aiemmin kisassa tekemiään annoksia. Patrik valmisti naudan sisäfilepihviä, avokadokreemiä, taateli-sipulipyrettä, raparperisalsaa ja chilillä maustettua kanalientä.
Naudan sisäfile | |
---|---|
130 g x 2 Naudan sisäfilepihvi | |
2 rkl Voita | |
Pippuri | |
Suola | |
Avokadokreemi | |
2 kpl Avokadoja | |
1 kpl Limenmehua | |
Suola | |
Taateli-sipulipyre | |
2 kpl Sipulia | |
1 kourallinen Taateleita, kuivattu ja kivetön | |
loraus Omenaviinietikkaa | |
2 rkl Voita | |
Suola | |
Chilillä maustettua kanalientä | |
1 L Kanalientä | |
3 kpl Chili, vihreä | |
2 dl Öljyä | |
200 g Voita | |
loraus Omenaviinietikkaa | |
Suola | |
Raparperisalsa | |
1 varsi Raparperia | |
2 kpl Varsiselleriä | |
1 kpl Kevätsipulinvarsi | |
1 kpl Limenmehua | |
1/2 ruukkua Korianteria | |
1 rkl Sokeria | |
loraus Chiliöljyä | |
Suola |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.