Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
Patrik valmisti ensimmäisellä kierroksella paistettua kultaotsa-ahventa, kyssäkaalipyrettä, pikkelikyssäkaalia, marinoitua wakamea, broccoliinia ja kombulientä.
Kultaotsa-ahven | |
---|---|
2 kpl Kultaotsa-ahvenen file | |
2 rkl Voita | |
Suola | |
Kyssäkaalipyre | |
1 kpl Kyssäkaali | |
2 rkl Voita | |
1/2 kpl Sitruunanmehua | |
1,5 dl Kanalientä | |
Suola | |
Pikkelikyssäkaali | |
1 kpl Kyssäkaali | |
0,5 dl Omenaviinietikka | |
0,5 dl Sokeri | |
0,5 dl Vettä | |
pieni pala Nori, merilevää | |
Kombuliemi | |
1 arkki Kombu, merilevä | |
5 dl Vettä | |
5 rkl Katsuobushi-hiutaleita | |
6 kpl Valkosipulinkynsi | |
1 kpl Sipuli | |
noin 1,5 rkl Soijaa | |
150 g Voita | |
Marinoitu wakame | |
0,5 dl Wakame, kuivana | |
2 tl Soija | |
1 rkl Sitruunanmehua | |
Pippuri | |
Broccoliini | |
8 kpl Broccoliineja | |
0,5 dl Kombulientä | |
Suola |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.