Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
MasterChefin kymmenennessä jaksossa kilpailijat valmistivat pää- ja jälkiruoka-annokset, joissa molemmissa tuli käyttää villiyrttejä. Patrik valmisti pääruuaksi siikaa, selleripyrettä, avomaankurkkua ja saksankirvelikastiketta.
Paistettu siika | |
---|---|
2 kpl Siikafileitä | |
2 rkl Voita | |
Suola | |
Selleripyre | |
1 kpl Juuriselleri | |
4 kpl Mustaherukanlehtiä | |
2 dl Kanalientä | |
50 g Voita | |
1/2 kpl Sitruunanmehua | |
Suola | |
Pikkelikurkku | |
1 kpl Avomaankurkku | |
0,5 dl Omenaviinietikkaa | |
0,5 dl Sokeria | |
0,5 dl Vettä | |
5 kpl Mustaherukanlehtiä | |
Grillikurkku | |
2 kpl Avomaankurkku | |
1/2 kpl Sitruunankuorta | |
Suola | |
Saksankirvelikastike | |
4 dl Kanalientä | |
4 oksaa Saksankirveliä | |
1 kpl Sipuli | |
3 kpl Valkosipulinkynsiä | |
2 tl Omenaviinietikkaa | |
200 g Voita | |
Suola |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.