Reseptiyhteistyö MasterChef
MasterChefin toisen jakson immuniteettitehtävässä edellisen kilpailun voittaja valitsi kolmesta raaka-aineesta yhden, jonka kaikki tehtävän kilpailijat valmistivat. Patrik valmisti turskan poskea, kukkakaalia ja sardellia.
Turskan poski | |
---|---|
3 kpl Turskan poskea | |
0,5 kpl Sitruunan mehua | |
2 rkl Voita | |
Suola | |
Pippuri | |
Kukkakaalipyre | |
1 kpl Kukkakaali | |
1 kpl Sipuli | |
1 kpl Valkosipulin kynsi | |
3 cm Purjon valkoista osaa | |
6 rkl Voita | |
noin 2 dl Maitoa | |
0,5 dl Parmesaania raastettuna hienoksi | |
Suola | |
Karamellisoitua kukkakaalia | |
1 kpl Kukkakaalin nuppuja | |
2 rkl Voita | |
1 kpl Sitruunan kuoret hienoksi raastettuna | |
1 kpl Sitruunan mehu | |
Suola | |
Pippuri | |
Grillikaali | |
1/4 kpl Varhaiskaalia | |
3 kpl Rosmariini oksaa | |
Suola | |
Sardellikastike | |
3 dl Kanalientä | |
2 dl Kermaa | |
150 g Voita | |
40 g Sardellifileitä | |
1 rkl Omenaviinietikkaa | |
3 kpl Rosmariinin oksaa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.