Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pehmeä kuitupuuro mikrossa

Puuro on oleellinen osa terveellistä aamupalaa. Valmista maistuva annos nopeasti mikrossa ja tarjoile se herkullisten marjojen kera.

Pehmeä kuitupuuro mikrossa
Pehmeä kuitupuuro mikrossa

Ainesosat

annos

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 rkl ruislesettä
  • 2 rkl kauralesettä
  • 1 dl pikakaurahiutaleita
  • ripaus suolaa
  • 3½ dl vettä

Tarjoiluun

  • 1 rkl puolukkahilloa
  • 1 rkl (10 g) pakastepuolukoita
  • 2 dl
    Valio Plus™ rasvatonta maitoa
    Valio Plus™ rasvaton maito on erinomainen valinta ruokajuomaksi, koska se sisältää runsaasti hyvälaatuista maitoproteiinia, kalsiumia…
    Valio Plus™ rasvaton maito 1 l

Ohje

  1. Mittaa kaikki ainekset syvälle lautaselle. Käytä riittävän tilavaa, mikronkestävää astiaa.
  2. Kuumenna täydellä teholla mikrossa 2 min tai kunnes seos kiehahtaa. Sekoita. Hauduta vielä alimmalla teholla 2 -3 min.
  3. Sekoita puolukkahilloon pakastepuolukoita ja lusikoi puuroannoksen keskelle. Nauti puuro Valio Plus maidon kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 53 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 7,9 g
Rasva 0,7 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search