Pekonilla täytetyt paprikapalat

Reseptiyhteistyö: Leivontafoorumin kuukausikisa

Pekonilla täytetyt paprikapalat

Pekonilla täytetyt paprikapalat

Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa

Pekonilla täytetyt paprikapalat

Helpot pekonitäytteiset paprikapalat sopivat mainiosti lisukkeiksi pääruuille tai naposteltaviksi sellaisinaan. http://pikkuleijonajapuolivaltakuntaa.blogspot.fi/

8 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset8 n. 8 annosta

2 kpl
paprikaa
140 g
pekonia
1 iso
Sipuli
75 g

Ohje

  1. Pilko paprikat suuriksi paloiksi. Yhdestä paprikasta tulee ainakin neljä isohkoa, laakeaa palasta. Leikkaa pekoni kuutioiksi ja paista pilkotun sipulin kera pannulla rapeaksi. Lado paprikapalat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai -vuokaan. Annostele pekoni-sipuliseos palojen päälle. Lopuksi ripottele juustoraaste päällimmäiseksi. Paista 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›