Pekonilla täytetyt paprikapalat

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Pekonilla täytetyt paprikapalat

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

30 min

Helpot pekonitäytteiset paprikapalat sopivat mainiosti lisukkeiksi pääruuille tai naposteltaviksi sellaisinaan. http://pikkuleijonajapuolivaltakuntaa.blogspot.fi/

Ainekset

2 kpl
paprikaa
140 g
pekonia
1 iso
Sipuli
75 g

Ohje

  1. Pilko paprikat suuriksi paloiksi. Yhdestä paprikasta tulee ainakin neljä isohkoa, laakeaa palasta. Leikkaa pekoni kuutioiksi ja paista pilkotun sipulin kera pannulla rapeaksi. Lado paprikapalat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai -vuokaan. Annostele pekoni-sipuliseos palojen päälle. Lopuksi ripottele juustoraaste päällimmäiseksi. Paista 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö