Penne-pestosalaatti

Penne-pestosalaatti

Kermaviilipohjainen itsetehty pesto maustaa pastasalaatin ja toimii myös dippinä. Pesto valmistuu monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa.

20 min
keskitaso
262 kcal / 100g
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 dl
pennepastaa

Pestokastike

1 ruukku
basilikaa
½ dl
jauhettua mantelia
2 rkl
extra virgin oliiviöljyä
1 - 2
valkosipulin kynttä
½ tl
suolaa
ripaus
mustapippuria myllystä
1 rkl
sitruunamehua
1 prk (200 g)

Tarjoiluun

basilikaa

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä
  2. Hienonna basilikanlehdet esim. monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita. Lisää valmis pestokastike pastan joukkoon ja sekoita.
  3. Koristele basilikan lehdillä. Tarjoa lisäkkeenä tai tuoreen patongin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
262 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›