Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Penne-pestosalaatti

Kermaviilipohjainen itsetehty pesto maustaa pastasalaatin ja toimii myös dippinä. Pesto valmistuu monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa.

Penne-pestosalaatti
Penne-pestosalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 230 g pennepastaa

Pestokastike

  • 1 ruukku basilikaa
  • ½ dl jauhettua mantelia
  • 2 rkl extra virgin oliiviöljyä
  • 1-2  valkosipulin kynttä
  • ½ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g

Tarjoiluun

  • 0 kg basilikaa

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä
  2. Hienonna basilikanlehdet esim. monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita. Lisää valmis pestokastike pastan joukkoon ja sekoita.
  3. Koristele basilikan lehdillä. Tarjoa lisäkkeenä tai tuoreen patongin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 254 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 28,7 g
Rasva 11,7 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search