Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- ½ dl perunajauhoja
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Kostutukseen
- n. ½ dl mantelilikööriä
Täyte
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl sokeria
- 1 tlk (410/230 g) persikkaa
- 2 dl (120 g) punaherukoita
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää siivilän läpi munavaahtoon. Sekoita vain sen verran, että jauhot sekoittuvat hyvin.
- Kaada taikina leivinpaperille uunipellille. Tasoittele hiukan.
- Paista 200 asteessa n.10 min. Kumoa kypsä pohja sokerilla sirotetun leivinpaperin päälle.
- Kostuta jäähtynyt pohja halutessasi manteliliköörillä.
- Valmista täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja sokeri. Valuta persikoista pois liemi ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
- Levitä 2/3 rahka-kermaseoksesta kääretorttulevylle. Ripota päälle n. puolet persikoista ja herukoista. Rullaa levy leivinpaperin avulla.
- Anna vetäytyä jääkaapissa jonkin aikaa. Levitä rullan päälle loppu täyte ennen tarjoilua.
- Koristele lopuilla persikkapaloilla ja marjoilla
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
24,3 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.