Persikkarahka

Persikkarahka

Maustettu rahka tuo sitruunaista makua perinteiseen persikkarahkaan. Tämä jälkiruoka sopii vaikkapa pääsiäispöytään.

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 dl
1 tlk (420/235 g)
persikkaa
2 prk (à 200 g)
3 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Koristeeksi

persikkaa
mintun tai sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Valuta persikat siivilässä ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää sitruunarahkaan vaniljasokeri.
  2. Yhdistä aineet, sekoita tasaiseksi (lisää halutessasi sokeria). Tarjoa kylmänä
  3. Persikkapasha

  4. Valuta seosta pashamuotissa tai isossa kahvisuodattimessa yön yli. Koristele pasha punaisilla cocktailkirsikoilla ja yrttilehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›