Persikkarahka

Persikkarahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Persikkarahka

Persikkarahka

Maustettu rahka tuo sitruunaista makua perinteiseen persikkarahkaan. Tämä jälkiruoka sopii vaikkapa pääsiäispöytään.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 dl
1 tlk (420/235 g)
persikkaa
2 prk (à 200 g)
3 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Koristeeksi

persikkaa
mintun tai sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Valuta persikat siivilässä ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää sitruunarahkaan vaniljasokeri.
  2. Yhdistä aineet, sekoita tasaiseksi (lisää halutessasi sokeria). Tarjoa kylmänä
  3. Persikkapasha

  4. Valuta seosta pashamuotissa tai isossa kahvisuodattimessa yön yli. Koristele pasha punaisilla cocktailkirsikoilla ja yrttilehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›