Persiljavoi

Persiljavoi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Persiljavoi

Itsetehtyä persiljavoita voi käyttää grillatun pihvin kanssa, vastapaistetun leivän kanssa tai jopa keitettyjen perunoiden kanssa.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Yhteensä
5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 rkl
sitruunamehua
3 rkl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
2 dl
hienonnettua persiljaa
200 g
Valio voita

tai 200 gValio Oivariini® rasvaa

Ohje

  1. Sekoita sitruunamehu, öljy ja hienonnettu persilja pehmeään voihin tai Oivariiniin
Vinkki

Vinkki

* Kääri voi tiukalle rullalle leivinpaperiin tai kelmuun ja jäähdytä jääkaapissa. Maustevoista on helppo leikata rullasta aina tarvittava määrä.* Voit myös pakastaa osan voista.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
596 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
66 g
Tyydyttynyt rasva
31 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›