Perttu Sirviön paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja persiljaöljyä

Reseptiyhteistyö: MasterChef

Perttu Sirviön paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja persiljaöljyä

Perttu Sirviön paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja persiljaöljyä

Reseptiyhteistyö MasterChef

Perttu Sirviön paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja persiljaöljyä

Toisen jakson tehtävänä oli valmistaa annos tuomareiden suosikkiraaka-aineista.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Kampasimpukat

6 kpl Kampasimpukoita
2 rkl Voita
Suola

Maa-artisokkapyre

8 kpl Maa-artisokkia
2 dl Kerma
2 rkl Voita
Pippuri
Suola

Persiljaöljy

1 ruukku Persiljaa
1 dl Öljyä
Suola

Ohje

  1. Valmista persiljaöljy. Laita persilja ja öljy blenderiin. Aja noin 5 minuuttia hienoksi öljyksi. Mausta suolalla.
  2. Valmista maa-artisokkapyre. Kuori maa-artisokat ja halkaise. Keitä suolavedessä pehmeiksi. Laita blenderiin kerman ja voin kanssa. Aja pyreeksi ja mausta suolalla.
  3. Valmista kampasimpukat. Paista kampasimpukat voissa pannulla. Mausta suolalla.
  4. Kokoa annos. Koristele timjamilla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

MasterChef VIP

Tänä keväänä MasterChefin himoitusta tittelistä kisaa joukko tunnettuja suomalaisia. Julkkisten tähdittämä MasterChef VIP käynnistyy 2.3. Valio on mukana mestarikokin metsästyksessä.

Tutustu ohjelmaan

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›