Peruna-broileri-juustosalaatti

Peruna-broileri-juustosalaatti

Tässä juustosalaatissa on sekä raejuustoa, että kotijuustoa. Yhdessä perunan ja broilerin kanssa salaatti sopii hyvin mukaan otettavaksi lounasruoaksi tai pääateriaksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 - 6
keitettyä perunaa
300 g
marinoituja broilerin fileesuikaleita
1 rkl
1 prk (200 g)
1 pkt (250 g)
1
punasipuli tai nippu kevätsipulia
1 pussi (200 g)
pakastemaissia
1 pussi (200 g)
pakasteherneitä
suolaa
mustapippuria myllystä
persiljaa tai herneenversoja

Kastike

2 ½ dl
½ tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
sinappia
2 tl
hunajaa tai sokeria
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Kuori ja leikkaa perunat paksuhkoiksi viipaleiksi. Paista broilerisuikaleet voissa kypsiksi, jäähdytä. Kuutioi juusto, hienonna sipuli, sulata maissi ja herneet.
  2. Kerrostele ainekset salaattimaljaan, ripottele väliin suolaa ja pippuria maun mukaan sekä hienonnettua persiljaa tai herneenversoja.
  3. Sekoita kastike ja lisää varovasti sekoittaen salaatin joukkoon tai tarjoa erikseen.
  4. Ota osa salaatista seuraavan päivän evääksi töihin tai harrastuksiin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›