Peruna-juustovuoka

Peruna-juustovuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Peruna-juustovuoka

Peruna-juustovuoka

Peruna-juustovuoka on lisäkeruoka, joka maistuu liha-, kala- ja makkararuokien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
30 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 rkl
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
2 rkl
siirappia tai sokeria
1 dl
4
kananmunaa
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 pussi (150 g)

Päälle

2 - 3
tomaattia viipaleina
1 dl
kivettömiä oliiveja
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Voitele vuoka Oivariini rasvalla. Kaada peruna-sipulisekoitus vuokaan ja mausta.
  2. Kypsennä uunissa 200 asteessa lähes kypsäksi välillä sekoitellen (n. 15 min).
  3. Yhdistä loput aineet kulhossa ja kaada vuokaan. Lado tomaattiviipaleet ja oliivit päälle ja mausta. Kypsennä, kunnes muna on täysin hyytynyt.
  4. Viimeistele basilikalla. Tarjoa liha-, makkara- tai kalaruokien tai raikkaan salaatin kanssa. Sopii myös ilta- tai saunapalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›