Peruna-kukkakaalisalaatti

Peruna-kukkakaalisalaatti

Kesäinen salaatti syntyy kauden tuoreista raaka-aineista.

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
(uusia) perunoita
½ tl
suolaa
¼ tl
sokeria
valkopippuria myllystä
1 pieni (200 g)
kukkakaali
1
paprika
1 - 2 (200 g)
omenaa
1 prk (200 g)
1 prk (200 g)
1 dl
kevätsipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä perunat. Jäähdytä ja paloittele tarvittaessa. Mausta suolalla, sokerilla ja valkopippurilla
  2. Paloittele kukkakaali sekä pesty ja puhdistettu paprika. Kuutioi omenat. Yhdistä kaikki salaatin ainekset. Tarkista maku
  3. Tarjoa lisäkesalaattina tai ota evääksi töihin. Nauti salaatin kanssa juustoleipiä.

Vinkki

Voit lisätä salaattiin halutessasi esim. kuutioitua palvikinkkua tai savukalkkunaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)