Peruna-oliivirelissi

Peruna-oliivirelissi

Peruna-oliivirelissi on perunasalaattia muistuttava lisuke. Relissin kastike sekoitetaan turkkilaisesta jogurtista ja sinapista. Tarjoile kala- tai grilliruokien kanssa.

Ainekset5 annosta

5 annosta
5 (400 g)
keitettyä perunaa
½ tl
suolaa
1
punasipuli
3
valkosipulin kynttä
2 dl
mustia oliiveja
2
omenaa
2 dl
2 rkl
sinappia
2 tl
hunajaa tai sokeria
½ tl
mustapippuria
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi perunat ja mausta suolalla. Hienonna sipulit ja oliivit. Kuutioi kuoritut omenat
  2. Mausta jogurtti ja yhdistä kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
88 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›