Perunapitsa

Reseptiyhteistyö: Olgan Kotona

Perunapitsa

Perunapitsa

Reseptiyhteistyö Olgan Kotona

Nopeatekoinen, pehmeä pitsapohja täytetään yllättäen perunalla!

6 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset6 n. 6 annosta

Pitsapohja:

3 dl lämmintä vettä
¼ tuorehiivaa
2tl sokeria
1 tl suolaa
5-6 dl Spelttijauhoja (joista puolet täysjyvää)
0,5dl öljyä

Täyte:

3 isoa perunaa
1 pieni kesäkurpitsa
3-5 tomaattia
2 dl tomaattimurskaa
300g juustoraastetta
mustapippuria
tuoretta basilikaa
½ pakettia mozzarellaa (n. 100 g

Pinnalle:

rucolaa, oreganoa

Ohje

  1. Mittaa astiaan vesi, sekoita joukkoon hiiva. Lisää joukkoon loput aineet ja vaivaa taikinaa puuhaarukalla hetki. Jätä taikina kohoamaan.
  2. Kaada taikina uunipellille, lorauta päälle tilkka öljyä ja painele taikina pitsapohjaksi käsin. Öljy estää taikinan tarttumisen käsiin.
  3. Siivuta perunat, kesäkurpitsa ja tomaatit.
  4. Levitä pohjan päälle tomaattimurskaa ja juustoraastetta. Lisää mustapippuria. Kasaa torneiksi, alimmaiseksi basilikanlehti, peruna, tomaatti, kesäkurpitsa ja lado pohjan päälle 16 kekoa. LIsää päälimmäiseksi mozzarella sekä oliiveja.
  5. Paista 225 asteessa 15 minuuttia.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Kokeile esimerkiksi näillä tuotteilla

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›