Perunasalaatti uusista perunoista

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Perunasalaatti uusista perunoista

Perunasalaatti uusista perunoista

Perunasalaatti uusista perunoista on helppoa kesäruokaa. Tämä mehevä salaatti saa kastikkeekseen täyteläistä jogurttia ja pestoa. Perunasalaatti on hyvä tapa käyttää edelliseltä aterialta jääneet perunat, hävikkiruokaa parhaimmillaan.

40 min
helppo
98 kcal / 100g
0
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
keitettyjä, uusia perunoita
3
kesäsipulia varsineen

Kastike

½ prk (à 500 g)
2 rkl
vihreää pestoa
½
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
ripaus
suolaa

Lisäksi

½ dl
kuivattua sipulia
mustapippuria myllystä
salaatti- tai versosekoitusta

Ohje

  1. Keitä perunat suolatussa vedessä. Jäähdytä ja puolita. Lisää joukkoon hienonnettu kesäsipuli.
  2. Valmista kastike sekoittamalla jogurtin joukkoon pestokastike, sitruunanmehu ja ripaus suolaa.
  3. Sekoita kastike perunoiden joukkoon. Viimeistele kuivatulla sipulirouheella, mustapippurilla ja tuoreilla versoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›