Petran kampasimpukkatartar

Reseptiyhteistyö: MasterChef Suomi

Petran kampasimpukkatartar

Petran kampasimpukkatartar

Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi

Petran kampasimpukkatartar

Finaalijaksossa valmistettiin kolmen ruokalajin menu. Petra loihti alkuruoaksi upean kampasimpukkatartarin marinoidulla merikorallilla, muikunmädillä, avokado-wasabikreemillä ja appelsiini-inkivääri-soija-mirinkastikkeella.

3 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset3 Henkilölle

kampasimpukkaa
sitruunamehua
suolaa
pippuria

marinoitu merikoralli

merikorallia
miriniä

avokado-wasabikreemi

1 kpl
avokado
1 tl
wasabi
sitruunamehua
suolaa

Kastike

sokeria
miriniä
soijaa
appelsiinimehua
inkivääriä

lisäksi

muikunmätiä

Ohje

  1. Kuutioi kampasimpukka ja marinoi sitruunanmehussa, suolassa ja pippurissa.
  2. Marinoi merikoralleja mirinissä.
  3. Tee avokado-wasabikreemi blendaamalla avokado, wasabi ja sitruunanmehu. Mausta suolalla ja paseeraa siivilän läpi.
  4. Tee kastike lisäämällä pannulle sokeria, miriniä, soijaa, puristettu appelsiinin mehu, sekä raastettua inkivääriä. Kiehauta.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.