Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
Finaalijaksossa valmistettiin kolmen ruokalajin menu. Petra loihti alkuruoaksi upean kampasimpukkatartarin marinoidulla merikorallilla, muikunmädillä, avokado-wasabikreemillä ja appelsiini-inkivääri-soija-mirinkastikkeella.
kampasimpukkaa | |
sitruunamehua | |
suolaa | |
pippuria | |
marinoitu merikoralli | |
---|---|
merikorallia | |
miriniä | |
avokado-wasabikreemi | |
1 kpl | avokado |
1 tl | wasabi |
sitruunamehua | |
suolaa | |
Kastike | |
sokeria | |
miriniä | |
soijaa | |
appelsiinimehua | |
inkivääriä | |
lisäksi | |
muikunmätiä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.