Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
Finaalijaksossa valmistettiin kolmen ruokalajin menu. Petra tarjoili pääruokana kampelaa, kukkakaalia ja miso-appelsiinikastiketta.
hasselpähkinöitä | |
paahdettu kukkakaali ja kukkakaalipyree | |
---|---|
kukkakaalia | |
ruskistettua voita | |
kuohukermaa | |
färssi kampela ballotineen | |
100 g | kampelaa |
80 g | kuohukermaa |
18 g | kananmunan valkuaisia |
sipulia | |
sieniä | |
kampela ballotine | |
kampelaa | |
suolaa | |
färssi | |
miso-appelsiinikastike | |
salottisipulia | |
voita | |
1 ½ dl | valkoviiniä |
3 | appelsiinin mehu |
misoa | |
ruskistettua voita |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.