Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
MasterChef-kauden ensimmäisenä tehtävänä oli valmistaa oman keittokirjan kansiannos. Petra V. valmisti inkiväärillä ja furikakella maustettua lohta, kampasimpukoita, piimäkastiketta ja chili-miso-majoneesia.
100 g | lohta |
2 | kampasimpukkaa |
1 rkl | seesaminsiemeniä |
1 rkl | manteleita |
1 rkl | norilevää |
1 rkl | raastettua inkivääriä |
1 rkl | soijaa |
1 rkl | ponzua |
1 rkl | sokeria |
1 dl | vettä |
1 | valkuainen |
sitruuna | |
1 dl | chilillä maustettua öljyä |
misoa | |
mustapippuria | |
merileväkaviaaria | |
ruohosipulia |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.