Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
MasterChefin kymmenennessä jaksossa kokattiin lounasta aineksista, jotka löytyvät lähes jokaisen suomalaisen keittiöstä. Petra V. valmisti sous vide -kypsennettyä lohta, mustikoita, keitettyä perunaa, paahdettuja tomaatteja, pikkelikurkkuja ja sipulikastiketta.
100 g | lohta |
1 dl | mustikoita |
¼ | kurkku |
1 | sitruuna |
½ | tillipuntti |
1 | porkkana |
1 | tomaatti |
100 g | voita |
3 | perunaa |
1 dl | kermaa |
sipulia | |
suolaa | |
pippuria |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.