Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
Tällä kertaa MasterChef-annoksiin haettiin inspiraatiota Ahvenanmaalta. Petra V. kokkasi lampaan satulaa, peruna- ja maissipyrettä, rosmariinikaramellia sekä valkosipuli confitiä.
1 | lampaan satula |
100 g | paahtopaistia |
7 | perunaa |
3 | maissia |
2 dl | omenamehua |
½ | punttia rosmariinia |
1 pkt | voita |
2 dl | sokeria |
5 | valkosipulinkynttä |
1 | porkkana |
1 | omena |
sitruunaa | |
omenaviinietikkaa | |
kirveliä | |
ruohosipulia | |
3 dl | kermaa |
suolaa | |
pippuria |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.