Pikainen borssi

Pikainen borssi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pikainen borssi

Pikainen borssi

Borssi on itäeurooppalainen hapan keitto, jonka pääraaka-aine on usein punajuuri. Borssin kanssa tarjotaan hapankermaa ja leipää. Pikainen borssi on oiva resepti kiireiselle borssin ystävälle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
kypsennysajat yhteensä
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
2 rkl
5 dl
9 dl
vettä
3
kasvisliemikuutiota
1/2 - 1 (400 g)
kiinankaalia
1 prk (570/330 g)
etikkapunajuurta suikaleina
2
valkosipulin kynttä
2 tl
basilikaa
1 tl
timjamia

Tarjoiluun

1 prk (180 g)

Ohje

  1. Aloita borssin valmistaminen kuullottamalla sipulit Oivariinissa.
  2. Lisää mehu, vesi, liemikuutiot, hienoksi suikaloitu kiinankaali ja valutetut punajuuret.
  3. Hauduta borssikeitto kypsäksi n. 30 min. Lisää keittoon tarvittaessa tilkka vettä. Mausta.
  4. Tarjoa borssin lisänä crème fraîchea.
Vinkki

Vinkki

Saat keitosta ruokaisemman lisäämällä siihen paistettuja pekonisuikaleita tai paloiteltuja nakkeja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
39 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›