
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
-
5 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 9 dl vettä
- 3 kasvisliemikuutiota
- ½-1 (400 g) kiinankaalia
- 1 prk (570/330 g) etikkapunajuurta suikaleina
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 tl basilikaa
- 1 tl timjamia
Tarjoiluun
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
Jaa resepti
Ohje
- Aloita borssin valmistaminen kuullottamalla sipulit Oivariinissa.
- Lisää mehu, vesi, liemikuutiot, hienoksi suikaloitu kiinankaali ja valutetut punajuuret.
- Hauduta borssikeitto kypsäksi n. 30 min. Lisää keittoon tarvittaessa tilkka vettä. Mausta.
- Tarjoa borssin lisänä crème fraîchea.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
41 kcal
Proteiini
0,8 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
2,2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa