Pikantti kotijuustopasta

Pikantti kotijuustopasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pikantti kotijuustopasta

Pikantti kotijuustopasta

Kotijuusto tasapainottaa kevyemmin tulisen pastakastikkeen. Poimi tästä arkinen herkkuruoka ruokalistallesi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ rkl
oliiviöljyä
4
anjovisfileetä
500 g
kirsikkatomaatteja
15 kpl
oliiveja
1 tl
kaprista
1
punainen chilipalko
2
valkosipulin kynttä
½ dl
lehtipersiljaa
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 pkt (250 g)

Lisäksi

320 g
suolavedessä keitettyä spagettia

Ohje

  1. Soseuta tehosekoittimella tai sauvasekoittimella 3/4 kirsikkatomaateista ja oliiveista, chili, valkosipuli ja lehtipersiljan varret.
  2. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Laita joukkoon anjovisfileet. Paista, kunnes ne ovat sulaneet pannulle. Kaada tomaattiseos pannulle. Anna kiehua hiljalleen, kunnes enin neste on haihtunut.
  3. Leikkaa loput tomaatit puoliksi ja oliivit viipaleiksi. Sekoita ne kastikkeen joukkoon. Mausta.
  4. Sekoita valutettu pasta ja kastike. Lisää tarvittaessa hiukan keitinvettä. Viimeistele murennetulla kotijuustolla ja lehtipersiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›