Pikantti kotijuustopasta

Pikantti kotijuustopasta

15 min
keskitaso
84 kcal / 100g
0
0

Kotijuusto tasapainottaa kevyemmin tulisen pastakastikkeen. Poimi tästä arkinen herkkuruoka ruokalistallesi.

Ainekset

4 annosta
½ rkl
oliiviöljyä
4
anjovisfileetä
500 g
kirsikkatomaatteja
15 kpl
oliiveja
1 tl
kaprista
1
punainen chilipalko
2
valkosipulin kynttä
½ dl
lehtipersiljaa
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 pkt (250 g)

Lisäksi

320 g
suolavedessä keitettyä spagettia

Ohje

  1. Soseuta tehosekoittimella tai sauvasekoittimella 3/4 kirsikkatomaateista ja oliiveista, chili, valkosipuli ja lehtipersiljan varret.
  2. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Laita joukkoon anjovisfileet. Paista, kunnes ne ovat sulaneet pannulle. Kaada tomaattiseos pannulle. Anna kiehua hiljalleen, kunnes enin neste on haihtunut.
  3. Leikkaa loput tomaatit puoliksi ja oliivit viipaleiksi. Sekoita ne kastikkeen joukkoon. Mausta.
  4. Sekoita valutettu pasta ja kastike. Lisää tarvittaessa hiukan keitinvettä. Viimeistele murennetulla kotijuustolla ja lehtipersiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)