Pinaatti-soijasuikalepasta

Reseptiyhteistyö: aija-valiolta

Pinaatti-soijasuikalepasta

Reseptiyhteistyö: aija-valiolta

30 min

Soijasuikaleet vaativat rinnalleen vahvaa makua, koska ne eivät itsessään maistu juuri miltään. Koskenlaskija Viherpippuri on tähän loistava juusto, se tuo suikaleisiin tarvittavaa särmää.

Ainekset

3 dl
soijasuikaleita
2 kpl
valkosipulin kynttä
½ dl
soijakastiketta
6 dl
vettä keittämiseen
1 kpl
pieni sipuli
reilu loraus oliiviöljyä
1 rkl
(intiaani)sokeria
½ tl
suolaa
mustapippuria
150 g
pakastepinaattia
2 dl
1 tl
kuivattua meiramia
125 g
1 nippu
ruohosipulia
350 g
pastaa

Ohje

  1. Keitä soijasuikaleita valkosipulilla ja soijakastikkeella maustetussa vedessä 10 minuutin ajan (tai pakkauksen ohjeen mukaan). Valuta ne kuivaksi siivilässä.
  2. Keitä pasta suolatussa vedessä ja siirrä sivuun odottamaan.
  3. Hienonna sipuli. Paista suikaleita reilussa oliiviöljyssä, lisää sokeri, suola ja pippuri. Paista kunnes suikaleet ruskistuvat vähän, lisää sitten sipuli ja paista vielä hetki.
  4. Lisää paistokseen lopuksi pinaatti, kerma, meirami ja Koskenlaskija, hauduta kannen alla kunnes juusto sulaa. Lisää lopuksi hienonnettu ruohosipuli
  5. Pyöräytä sekaan pasta ja lämmitä hetki mikäli pasta on ehtinyt jäähtymään. Tarjoile voimakkaan juuston kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö