Pinaattipasta

Pinaattipasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pinaattipasta

Pinaattipasta

Arkinen pinaattipasta on nopea valmistaa ja vie kielen mennessään.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
nauhapastaa
1 pieni
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
oliiviöljyä
100 g
babypinaattia
1 prk (2,5 dl)
2 rkl
kaprista
1 - 2 rkl
sitruunamehua
1 dl
basilikaa

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
  2. Hienonna sipulit ja kuullota pannulla oliiviöljyssä.
  3. Leikkaa pinaattia hiukan pienemmäksi. Lisää pannulle ja kuumenna.
  4. Sekoita kaikki ainekset pannulla. Anna kiehahtaa. Lisää myös valutettu pasta.
  5. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
208 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.