
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g punakaalia
- 2 (300 g) omenaa
- 35 g purjoa
-
1 rasia (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
Jogurttikastike
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- ¼-½ tl kanelia
- 1-2 tl inkiväärisiirappia tai ripaus jauhettua inkivääriä
- ½ tl vaniljasokeria
- 1 tl sokeria
- 2 tl sitruunamehua
Koristeeksi
- 1 rkl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Käytä hienontamiseen juustohöylää tai veistä.
- Kuori omenat ja raasta ne karkealla terällä. Leikkaa puhdistettu purjo aivan ohuiksi renkaiksi tai suikaleiksi. Kuutioi kotijuusto.
- Yhdistä muut salaattiaineet, lisää kotijuustokuutiot kerroksittain niiden kanssa.
- Mausta jogurtti makusi mukaan miedommaksi tai vahvemman makuiseksi.
- Tarjoa kastiketta salaatin kanssa. Koristele persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
5,6 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa