Piparjuurikermavaahto

Piparjuurikermavaahto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Piparjuurikermavaahto

Piparjuurikermavaahto

Piparjuurikermavaahto sopii keittojen päälle, graavikalan lisäkkeeksi tai salaattien kastikkeeksi.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Yhteensä
5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 dl

4 dl
2 dl
1 rkl
sitruunamehua
2 tl
sokeria
¼ tl
suolaa
2 - 3 rkl
vahvaa sinappia
1 - 2 rkl
piparjuurta raastettuna tai piparjuuritahnaa

Ohje

  1. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää muut aineet. Vatkaa tasaiseksi.
  2. Tarjoa esim. sosekeittojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
302 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
30 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›