Piparjuurisilakat inkiväärikastikkeessa

Piparjuurisilakat inkiväärikastikkeessa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Piparjuurisilakat inkiväärikastikkeessa

Piparjuurisilakat inkiväärikastikkeessa

Uusien perunoiden seurana on perinteisesti tarjottu silliä, mutta kokeilepa vaihtelun vuoksi silakoita.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
500 g
silakkafileitä
1 ½ tl
suolaa
n. 2 rkl
piparjuuritahnaa
2 dl
vettä
1 dl
sitruunamehua
2 rkl
fariinisokeria
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ dl
ruohosipulia

Inkiväärikastike

1 prk (200 g)
Valio kermaviiliä

tai 2 dlValio A+™ luonnonjogurttia
¼ tl
tuoretta inkivääriä hienonnettuna
½ rkl
fariinisokeria
¼ tl
suolaa
½ rkl
sitruunamehua
½ dl
hienonnettua ruohosipulia tai kevätsipulia

Ohje

  1. Laita fileet työlaudalle tai leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Levitä fileille suola ja piparjuuritahna. Kääri fileet rullalle.
  2. Nosta ne teflonpannuun tai laakean kattilan pohjalle saumapuolet alaspäin, etteivät rullat aukea. Lisää pannulle loput aineet. Keitä miedolla lämmöllä 6 - 8 min. Jäähdytä liemessään. Nosta silakat varovasti tarjoiluvadille.
  3. Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa kastike erikseen tai kaada silakoiden päälle.
  4. Tarjoa silakoita uusien perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.