Pippuriset herkkupihvit

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Pippuriset herkkupihvit

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

30 min

Mustapekka Pippurijuusto -ruokakerma on täydellinen kaveri sisäfileepihveille. http://khetkia.blogspot.fi/2014/02/kaksi-reseptia-yksi-postaus-juustoinen.html

Ainekset

250 g
porsaan sisäfileetä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Herkkusientä
2 kpl
valkosipulin kynttä
2 ½ dl
Valio Crea Mustapekka -ruokakerma
Yrttejä maun mukaan

Ohje

  1. Laita vesi kiehumaan kattilaan ja keitä parsakaalit. Älä kypsennä liikaa, parsakaali on parhaimmillaan silloin kun siinä säilyy purutuntuma "Al dente". Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja laita pihvit, sienet ja sipulit pannulle. Ruskista hieman pihvejä molemmin puolin, mutta varo läpikypsentämästä. Kun pihvit on pinnasta kypsät ja sisältä vielä hieman punaiset kaada pannulle Valio Crea Mustapekka -ruokakerma. Anna kastikkeen porista hetki. Sinun ei tarvitse maustaa kastiketta erikseen, sillä Mustapekka -ruokakerma on erittäin maukasta sellaisenaan. Nyt ruoka on valmista, eikä mennyt kuin 20 minuuttia!
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö