Pirteä punakaalisalaatti

Pirteä punakaalisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pirteä punakaalisalaatti

Pirteä punakaalisalaatti

Hapahko punakaalisalaatti sopii mainiosti mausteisen makkaran kaveriksi. Tarjoa vaikkapa illanistujaisissa yhdessä mausteisen bratwurstin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
n.250 g
punakaalia

Marinadi

1½ rkl
omenaviinietikkaa
½ rkl
sinappia
½ rkl
sitruunamehua
1½ rkl
sokeria tai hunajaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi

1 (150 g)
hapahko omena
n. ½ dl
saksanpähkinöitä
1 dl
½ pussia (à 150 g)

Koristeeksi

tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Valmista marinadi. Yhdistä kulhossa omenaviinietikka, sitruunamehu, sokeri ja mustapippuri.
  2. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Lisää suikaleet kulhoon marinadin joukkoon ja sekoita huolellisesti. Anna marinoitua n. 15 min.
  3. Kuori ja kuutioi omena. Rouhi saksanpähkinät.
  4. Yhdistä punakaaliin omenakuutiot, pähkinät ja jogurtti. Sekoita hyvin.
  5. Ripottele pinnalle AURA murua makusi mukaan. Koristele hienonnetulla persiljalla.
  6. Tarjoa esim. illanistujaisissa paistettujen makkaroiden, kuten bratwurstien tai ryynimakkaroiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›