Porkkana-coleslaw

Porkkana-coleslaw
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Porkkana-coleslaw

Porkkana-coleslaw

Perinteisesti coleslaw tunnetaan amerikkalaisena kaalisalaattina, mutta siitä on olemassa lukuisia erilaisia muunnoksia. Tässä ohjeessa pääraaka-aine on porkkana. Toki voit halutessasi lisätä joukkoon myös suikaloitua kaalia. Turkkilainen jogurtti antaa salaattiin mehevyyttä ja hippunen inkivääriä uudenlaisen makuvivahteen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 (260 g)
porkkanaa
1 (150 g)
makea omena
1 dl
1 tl
ruokosokerisiirappia tai sokeria
½ tl
tuoretta inkivääriä raastettuna

Pinnalle

½ dl
paahdettuja kurpitsansiemeniä ja/tai rouhittuja, kuorellisia manteleita

Ohje

  1. Raasta kuoritut porkkanat ja omena.
  2. Yhdistä jogurtti, ruokosokerisiirappi ja hienoksi raastettu inkivääri.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  4. Ripota pinnalle kuivalla, puhtaalla pannulla paahdettuja kurpitsansiemeniä ja/tai mantelirouhetta.
Vinkki

Vinkki

* Voit halutessasi lisätä salaattiin suikaloitua kaalia. Lisää tällöin tarvittaessa myös Valio turkkilaista jogurttia, jotta salaatti pysyy mehevänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.