Porkkana-coleslaw

Porkkana-coleslaw

Perinteisesti coleslaw tunnetaan amerikkalaisena kaalisalaattina, mutta siitä on olemassa lukuisia erilaisia muunnoksia. Tässä ohjeessa pääraaka-aine on porkkana. Toki voit halutessasi lisätä joukkoon myös suikaloitua kaalia. Turkkilainen jogurtti antaa salaattiin mehevyyttä ja hippunen inkivääriä uudenlaisen makuvivahteen.

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 (260 g)
porkkanaa
1 (150 g)
makea omena
1 dl
1 tl
ruokosokerisiirappia tai sokeria
½ tl
tuoretta inkivääriä raastettuna

Pinnalle

½ dl
paahdettuja kurpitsansiemeniä ja/tai rouhittuja, kuorellisia manteleita

Ohje

  1. Raasta kuoritut porkkanat ja omena.
  2. Yhdistä jogurtti, ruokosokerisiirappi ja hienoksi raastettu inkivääri.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  4. Ripota pinnalle kuivalla, puhtaalla pannulla paahdettuja kurpitsansiemeniä ja/tai mantelirouhetta.

Vinkki

* Voit halutessasi lisätä salaattiin suikaloitua kaalia. Lisää tällöin tarvittaessa myös Valio turkkilaista jogurttia, jotta salaatti pysyy mehevänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Kalsium
48 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)