Porkkana-kesäkurpitsakeitto

Porkkana-kesäkurpitsakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Porkkana-kesäkurpitsakeitto

Porkkana-kesäkurpitsakeitto

Höyryävän kuuma kasviskeitto saa kauniin värisävynsä porkkanasta ja on todella nopea valmistaa. Tarjoa keiton kera leipää ja raejuustoa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 - 5 dl
vettä
1 tl
suolaa
1
laakerinlehti
1 pussi (250 g)
porkkanaviipaleita , esim. Apetit
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulikuutioita
500 g
kesäkurpitsaa
1 prk (2,5 dl)

Pinnalle

1 prk (200 g)

Ohje

  1. Mittaa kattilaan vesi. Lisää suola ja laakerinlehti. Laita porkkanaviipaleet ja sipulit kattilaan kiehumaan. Kuori ja paloittele kesäkurpitsa. Lisää joukkoon. Peitä kannella.
  2. Kun kasvikset ovat kypsiä, poista laakerinlehti kattilasta.
  3. Soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
  4. Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta halutessasi pienellä ripauksella musta- tai valkopippuria.
  5. Lusikoi keittoannoksille pehmeää raejuustoa.
  6. Tarjoa lisänä tuoretta leipää.
Vinkki

Vinkki

Porkkana-kesäkurpitsakeitto on laktoositon, Valio pehmeä raejuusto sisältää laktoosia 1,5 g / 100 g.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
37 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›