
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.73
tähteä viidestä
11 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4-5 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1 laakerinlehti
- 1 pussi (250 g) porkkanaviipaleita, esim. Apetit
- ½ pussia (à 200 g) pakastesipulikuutioita
- 500 g kesäkurpitsaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Pinnalle
-
1 prk (200 g)
Valio pehmeää raejuustoaValio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan vesi. Lisää suola ja laakerinlehti. Laita porkkanaviipaleet ja sipulit kattilaan kiehumaan. Kuori ja paloittele kesäkurpitsa. Lisää joukkoon. Peitä kannella.
- Kun kasvikset ovat kypsiä, poista laakerinlehti kattilasta.
- Soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
- Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta halutessasi pienellä ripauksella musta- tai valkopippuria.
- Lusikoi keittoannoksille pehmeää raejuustoa.
- Tarjoa lisänä tuoretta leipää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
39 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
1,9 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa