Porkkana-kesäkurpitsakeitto

Porkkana-kesäkurpitsakeitto

Höyryävän kuuma kasviskeitto saa kauniin värisävynsä porkkanasta ja on todella nopea valmistaa. Tarjoa keiton kera leipää ja raejuustoa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 - 5 dl
vettä
1 tl
suolaa
1
laakerinlehti
1 pussi (250 g)
porkkanaviipaleita , esim. Apetit
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulikuutioita
500 g
kesäkurpitsaa
1 prk (2,5 dl)

Pinnalle

1 prk (200 g)

Ohje

  1. Mittaa kattilaan vesi. Lisää suola ja laakerinlehti. Laita porkkanaviipaleet ja sipulit kattilaan kiehumaan. Kuori ja paloittele kesäkurpitsa. Lisää joukkoon. Peitä kannella.
  2. Kun kasvikset ovat kypsiä, poista laakerinlehti kattilasta.
  3. Soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
  4. Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta halutessasi pienellä ripauksella musta- tai valkopippuria.
  5. Lusikoi keittoannoksille pehmeää raejuustoa.
  6. Tarjoa lisänä tuoretta leipää.
Vinkki

Vinkki

Porkkana-kesäkurpitsakeitto on laktoositon, Valio pehmeä raejuusto sisältää laktoosia 1,5 g / 100 g.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
37 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›