Porkkanakakku on monien leivonnaissuosikki. Kakun voi myös valmistaa muffineina, jolloin se kypsyy nopeammin ja jokaiselle saa valmiiksi koristellun, kauniin annospalan helposti. Tässä taikinassa on lisämausteena hillottua inkivääriä. jota myydään säilykkeenä hyvin varustelluissa ruokakaupoissa.
1 dl | |
1 ½ dl | sokeria |
2 | kananmunaa |
2 dl (100 g) | hienoksi raastettua porkkanaa |
1 dl | |
2 ½ dl | vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
1 tl | ruokasoodaa |
½ tl | suolaa |
1 - 2 palaa | hillottua inkivääriä |
Kuorrutus | |
---|---|
1 ½ rasia (à 200 g) | |
1 dl | |
½ dl | tomusokeria |
Koristeluun | |
1 pala | hillottua inkivääriä |
1 rkl | oranssia strösseliä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.