Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 100 g hapankorppuja
-
50 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Kostutus
-
½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 5 liivatelehteä
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaa vaahdotettunaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 200 g kylmäsavuporoa
- 1 kurkku kuutioina
- 1 dl makeaa, mietoa chilikastiketta
- ½-1 punaista chiliä hienonnettuna
- ½ tl mustapippurirouhetta
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Koristeluun
- ½ rasia (à 250 g) kirsikkatomaatteja
- 50 g kylmäsavuporoa
- 0 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle pohjankokoinen leivinpaperin pala.
- Hienonna hapankorput ja sekoita voisulan kanssa. Taputtele korppuseos pohjalle ja kostuta maidolla.
- Valmista täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista vesi pois ja liuota 2 rkl:aan kiehuvaa vettä. Sekoita kermaviiliin kermavaahto, hienonnettu poro, halkaistu ja siemenetön kurkku, chili, liivate sekä loput aineet.
- Kaada täyte vuokaan, peitä tuorekelmulla ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluvadille ja koristele.
- Tarjoa buffetpöydässä tai kahvipöydän suolaisena tarjottavana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
135 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.