Poro-kasvispata

Poro-kasvispata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Poro-kasvispata

Poro-kasvispata

Yksi kotimaan suosikki herkuista on poronliha. Perinteisen käristyksen tilalle voit valmistaa monipuolisen pataruoan.

Valmistusaika

Työaika
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
300 g
poronkäristyslihaa
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 (150 g)
sipuli
2 - 3 (300 g)
porkkanaa
1 (150 g)
punainen paprika
½
purjoa
1 dl (85 g)
hillosipuleita
½ tl
rouhittua mustapippuria
2 dl
1 dl
lihalientä

Pinnalle

hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Sulata poronkäristys. Hienonna poron liha hienommaksi veitsellä. Suikaloi pekoni. Kypsennä pekonia padassa ja lisää poronliha. Paahda hetki.
  2. Kuutioi kasvikset isoiksi paloiksi, n. 3 x 3 cm. Lisää ne lihan joukkoon. Mausta. Kaada kerma ja lihaliemi pataan. Laita kansi päälle ja kypsennä liedellä kannen alla miedolla lämmöllä n. 45 min.
  3. Tarjoa perunasoseen tai riisin ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›