Poropannukakku

Poropannukakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Poropannukakku

Poropannukakku

Kokeile suolaista pannukakkua. Sopii hyvin iltapalaksi salaatin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
25 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen

Taikina

3
kananmunaa
7 dl
3 ½ dl
vehnäjauhoja
1 pkt (100 g)
kylmäsavustettua poroleikkelettä
2
valkosipulin kynttä
1 pussi (150 g)
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa
1 dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Valmista taikina vatkaamlla munien rakenne kulhossa rikki. Lisää joukkoon vatkaamalla maito ja vehnäjauhot.
  2. Suikaloi poro ja hienonna valkosipulin kynnet. Lisää taikinan joukkoon.
  3. Sekoita taikinaan vielä juustoraaste, mausteet ja hienonnettu persilja.
  4. Kaada taikina uunipannulle leivinpapaperin päälle. Kypsennä 225 asteessa n. 25 min.
  5. Tarjoa puolukkasurvoksen tai raikkaan salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›